Drepturi de autor

Prin utilizarea oricărei părți a site-ului www.bebakids.ro, acceptați automat toate regulile actuale de utilizare.

Utilizatorilor li se cere să citească regulile de utilizare, și se consideră că vizitatorii site – ului www.bebakids.ro, sau orice parte a acesteia, în orice moment să se întâlnească cu normele în vigoare, și că ei le înțeleg complet.

Nicio parte a site-ului www.bebakids.ro nu ar trebui utilizată în scopuri ilegale, nici pentru promovarea acesteia.

Compania KIDS BEBA oferă vizitatorilor intenția de a folosi conținutul site-ului www.bebakids.ro. Toți vizitatorii au dreptul să utilizeze gratuit conținutul site-ului www.bebakids.ro, cu excepția cazului în care încalcă condițiile de utilizare.

Site-ul www.bebakids.ro este alcătuit din conținut propriu, conținut și agenți de publicitate, conținut gratuit, conținut creat de vizitatori și linkuri către site-uri externe.

www.bebakids.ro publică conținutul cu bună-credință. Folosiți întregul conținut al site-ului www.bebakids.ro pe propriul risc, iar KIDS BEBA DOO nu poate fi tras la răspundere pentru eventualele daune rezultate în urma utilizării.

Accesul la site-ul www.bebakids.ro și întregul său conținut sunt permise persoanelor de orice vârstă.

KIDS BEBA DOO stabilește drepturile de autor asupra întregului său conținut (materiale textuale, vizuale și audio, baze de date și cod de program). Utilizarea neautorizată a oricărei părți a site-ului este considerată o încălcare a dreptului de autor al site-ului www.bebakids.ro și este supusă unui proces.

Utilizarea neautorizată a oricărei părți a site-ului fără permisiunea proprietarului drepturilor de autor (KIDS BEBA DOO, parteneri, utilizatori …) este considerată o încălcare a drepturilor de autor și este supusă unui proces.

Dacă sunteți de părere că site – ul www.bebakids.ro încălcat drepturile de autor, cazul va fi considerat instantaneu, iar conținutul problematic va fi eliminat imediat după eventuala stabilire.

KIDS BEBA LLC anunță link-urile de pe www.bebakids.ro cu bună credință și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul din afara portalului.

BABY KIDS doo se angajează să protejeze confidențialitatea utilizatorilor site – ului, cu excepția cazului în cazul unor încălcări grave www.bebakids.ro site – ul, sau activitățile ilegale ale utilizatorilor.

KIDS BEBA DOO își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza periodic regulile de pe www.bebakids.ro fără notificare. Utilizatorii pot fi informati asupra modificarilor si actualizarilor importante de pe site-ul www.bebakids.ro prin e-mail sau prin postarile de pe site.