Despre noi

Printr-o tradiție de 28 de ani, BEBAKIDS este cel mai faimos brand de modă pentru copii reprezentat pe piața noastră. Ca lider al modei copiilor în țara noastră – Serbia, BEBAKIDS oferă un nivel ridicat de calitate, cu un design original și modern destinat copiilor cu vârsta de până la 14 ani, împărțiți în trei linii.

În faza inițială, compania a fost poziționată pe lanțul intern de magazine de buticuri “Boutique Baby” și pe marca “Baby Jeans”. O afacere de succes, în principal extinderea rețelei de distribuție datorită conceptului unic al magazinului, identitatea completă a companiei împreună cu marca este repoziționată sub numele de “Baby Kids”. Astăzi, lanțul de magazine cu amănuntul include peste 20 de magazine distribuite în orașele noastre cele mai mari.

Schimbând identitatea vizuală a facilităților sale de vânzare cu amănuntul, precum și conceptul acestora, BEBAKIDS și-a lansat propria linie de modă “Strip” pentru băieții și fetele cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, începând din 2013. Știind cum sunt identificați cei mai tineri cu eroii din benzi desenate și desene animate, soluții inovatoare și creative, hainele sunt îmbogățite cu detalii din benzi desenate și desene animate preferate.